Glasbewassing Elst

 

 

Elke week wordt het pand van onze zwemvereniging tot in de puntjes schoongemaakt. Deze dienst wordt uitgevoerd door Glasbewassing Elst. We zien dit als het beste bedrijf op het gebied van schoonmaken. Dit omdat Glasbewassing Elst over de beste medewerkers met de beste kwaliteiten beschikt. Zo zijn de medewerkers allemaal in het bezit van een VCA certificaat. Ook gebruiken de schoonmakers van het bedrijf de beste en modernste schoonmaakmiddelen. Dat maakt het dat ons pand elke dag weer glimt!

 

Website alleen al liet ons interesseren

 

We zijn in contact gekomen met Glasbewassing Elst door wat zoekopdrachten op het internet te hebben verricht. Zo typte we ‘’schoonmaakbedrijf Arnhem’’  in en vervolgens kwam gelijk Glasbewassing Elst naar voren. Toen we de website bekeken van het bedrijf waren we gelijk geïnteresseerd. De website alleen al zag er top uit. Een duidelijk overzicht van de diensten en handige uitleg hierover. We noteerde de contactgegevens van het bedrijf en besloten om contact met hen op te nemen.

 Glasbewassing Elst

 

Afname van 100 schoonmaakbeurten


Toen we contact opnamen met het bedrijf kwamen we erachter dat ook het puntje ‘’Communicatie’’ erg goed was geregeld. Zo werden we zeer vriendelijk te woord gestaan en werden we uitgenodigd voor een helder gesprek bij hen op locatie. Hiermee gingen we akkoord en uit het gesprek zijn we overeengekomen over een afname van 100 schoonmaakbeurten, binnen en buiten. Nu we er al 50 hebben gehad weten we zeker dat we Glasbewassing Elst gaan aanstellen als vast schoonmaakbedrijf voor ons zwembad. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten in een schone omgeving kunnen zwemmen. Ook moet het pand vanaf de buitenkant er natuurlijk ook goed uit zien!