xterior-logo

Van mijn baas kreeg ik op een zondagmorgen de opdracht om nieuwe parasol horeca te zoeken. Het was dan ook duidelijk dat er nieuwe parasols moesten komen, omdat de parasols de leeftijd hebben bereikt.  gypsy-terrasschermen-xteriorIk ging hiervoor het internet op om de verschillende opties te bekijken. Ook vroeg ik aan collega’s en vrienden of ze wisten waar ik terecht kon voor mijn vraag.

Internetsalvia-terrasschermen-xterior

Op het internet kwamen we veel bedrijven tegen die ons konden helpen met de vraag. Het was nogal redelijk onoverzichtelijk, en daarom besloot ik de verschillende bedrijven naast elkaar te zetten. Zo zie je welke bedrijven het beste product aanbieden. Uiteindelijk kwam ik uit bij Xterior. Ze hebben de beste prijs- en kwaliteitsverhouding en weten als geen ander om ook nog eens de beste service mee te leveren. Toch wilde ik nog in mijn omgeving vragen of mensen al eens eerder bij dit bedrijf iets hadden gekocht.

Netwerk

Een goede vriend van mij werkt toevallig bij onze concurrent. Toch vroeg ik aan hem waar zij de parasol horeca had gekocht. Hij vertelde mij dat de producten die ze aanschaffen voor het terras allemaal van Xterior komen. Dit bedrijf heeft werkelijk alles te bieden, inclusief een goede service. Ook kreeg ik te horen dat mijn vriend zeer tevreden was met het product. Ik wil dan ook graag met dit bedrijf samenwerken en hier onze producten kopen. We hebben het gevoel gekregen dat we hier namelijk goed zitten. Overigens raden we dit bedrijf ook aan bij vrienden en familie.