jorshop
Telefonie

Wil je een refurbished iPhones kopen

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone? Bij JorPhone kan je refurbished iPhones kopen. Dit zijn iPhones die zijn gerepareerd met originele producten waardoor ze zo goed als nieuw zijn, maar niet voor dezelfde prijs voor een nieuw toestel. Refurbished telefoons zijn goedkoper dan een nieuwe. Naast iPhones verkopen ze nog veel meer refurbished devices. Ze verkopen namelijk ook Macbook’s, iMac’s, Ipad’s, Samsung telefoons en Apple Watches. Ze hebben ook aanbiedingen op bepaalde items die ze verkopen. Om te zien welke items dit zijn? Neem dan een kijkje op de website van JorShop.

iPhones

Goede website

De website van JorShop ziet er erg goed uit. Hij is heel duidelijk en zit goed in elkaar. Alle informatie van JorShop en zijn producten kan je vinden op de website. De prijzen worden aangepast als dat moet. De website werkt snel. Hij zit goed in elkaar en je kan makkelijk door de tabbladen navigeren. Alle diensten zijn goed beschreven. Ook kan je de reviews bekijken die mensen achterlaten. De klanten geven JorShop gemiddeld een 9,7 uit de 10. Hier werken ze hard voor.

Wat onderscheid ze van de rest

Bij JorShop krijg je een garantie van 1 jaar op het toestel wat je besteld. Verder krijg je een originele lader bij je bestelling. JorShop is niet alleen een online winkel. Ze hebben ook een fysieke winkel. In deze winkel kan je deze devices ook kopen, maar ook je telefoon laten maken als deze kapot is gegaan. Dit hoeft geen refurbished telefoon zijn. Hier kan iedereen terecht die goede service wil en voor iedereen die weer binnen een half uur buiten wil staan met een zo goed als nieuwe telefoon.