Zakelijk

Wees welkom bij Glance & Vision!

Bij Glance & Vision ben je meer dan welkom! Dit bedrijf zorgt ervoor dat jouw onderneming er correct en netjes uitziet. Je wilt maar al te graag dat de buitenzijde van het pand er netjes uit ziet. Maar heb jij je eigen al wel eens verdiept qua de binnenzijde van het pand?

Veel ondernemers zijn ervan bewust dat de buitenkant van het pand er netjes en uitnodigend uit moet zien. De planten worden netjes bijgehouden en de gevel wordt in de gaten gehouden. Maar de binnenkant van een pand is naar mijn mening net zo belangrijk. Je wilt immers graag zien dat klanten bij jou binnen wandelen en hier ook blijven. Hierdoor is het van belang om daar goed op te letten. Maar wat is nu eenmaal geschikt om te gebruiken? Bovendien is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het budget bekend was.

Wees geholpen door Glance & Vision!

Wanneer jij opzoek bent naar een perfect reclamebord voor in jouw onderneming, dan ben je hier zeer zeker aan het juiste adres. Op deze website vind je namelijk voldoende mogelijkheden om een goed en pakkend stuk aan de muur te hangen. Een pakkende reclamestuk aan de muur hangen zorgt er niet alleen voor dat de muur kleur heeft, maar ook bekendheid.

Eerste keuze was de beste!

Ook voor ons was het de hoogste tijd om opzoek te gaan naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen. Het belangrijkste was dat wij net een nieuw pand hadden en vrijwel alles kaal is. Om hier nu plotseling een schilderij te gaan hangen zag ik ook niet zitten. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een manier om de muur bij de receptie professioneel eruit te laten zien.

Visuele communicatie is het beste wat je kunt gebruiken!

Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik al snel terecht op de website van Glance & Vision. Op deze website zag ik dat het mogelijk is om de meest uiteenlopende reclame te vinden. Bovendien beschikt dit bedrijf over voldoende kennis om het ook nog eens te realiseren. Het belangrijkste was dat dit bedrijf maar al te graag met je meedenkt.

Zo was het ontwerpen van een reclamebord wellicht het lastigste wat ik dacht dat moest gebeuren. Maar vanaf het moment dat ik telefonisch contact had opgenomen verliep het onwijs soepel. Dit bedrijf gaat graag met je om de tafel om te zien wat jouw wensen zijn. Vervolgens maken zij een soort van schets waaruit blijkt dat zij wel degelijk met je meedenken. Als jij hier akkoord op zal geven, dan zorgen zij voor een offerte. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Oftewel, jij bent vrij om hier akkoord op te geven en dat is wel zo prettig.

Het mag ook wel gezien worden toch?

Ondernemer zijnde heeft voor- en nadelen. Je moet nu eenmaal hard werken om jouw doel te behalen. Maar wanneer jij jouw doel hebt behaald, dan is het een kwestie van genieten toch? Goede reclame geldt eigenlijk hetzelfde. Je wilt maar al te graag dat jouw reclame gezien wordt. Met de juiste zorg hiervoor wordt het ook nog eens erg eenvoudig om waar te maken. Wij hebben er specifiek voor gekozen om contact op te nemen met Glance & Vision. Bij dit bedrijf was het namelijk mogelijk om een duidelijk reclamebord te bestellen. Zij nemen met plezier alles voor je waar en denken graag met je mee. Het belangrijkste hiervan is dat jij eerst een proefafdruk te zien krijgt. Wanneer jij hier akkoord op geeft, dan zal de definitieve druk plaats vinden.

Bij ons werd de offerte opgemaakt nadat wij de wensen hadden doorgegeven. Alle kleuren die wij graag wilde zien was geen enkel probleem. Niet te vergeten het feit dat ons design mogelijk gemaakt kon worden. Erg prettig dat zij waar kunnen maken met wat wij graag willen zien is perfect! Ook konden zij dit binnen een kortste keer realiseren en dat was erg aantrekkelijk. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om akkoord te geven op de offerte. Vervolgens werd de definitieve datum gepland waarop zij het komen leveren. Tot mijn grote verbazing had ik het snel in de gaten dat de levering nog geen zes dagen later plaats zou vinden.

De levering was perfect!

De levering is precies verlopen zoals het hoort te gaan. Tevens werd de montage naar behoren uitgevoerd. Ik kan je al wel verklappen dat bijna iedere klant het opvalt dat er een nieuw design te vinden is bij ons achter de receptie.