logosnackwebsite5

Op een maandagmorgen kreeg ik de opdracht voor mijn baas om een frietwagen te vinden. Dit vond ik een leuke opdracht om te doen. Daarom leek het mij verstandig om Snackmobiel.nl in te schakelen. Toch wilde ik dit bedrijf vergelijken met de andere bedrijven op het internet, om een beter beeld te krijgen van de diensten. De laatste tijd zijn er namelijk veel snackwagen verhuurders bijgekomen. Daarom is het verstandig om de bedrijven te vergelijken en de diensten goed te bekijken.

Zoekenimage008-300x200

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die allemaal een goede diensten aanboden. Nadat ik de diensten met elkaar vergeleken had, is het voor mij al gauw duidelijk geworden. Snackmobiel.nl is veruit de beste aanbieder. Zij hebben de beste prijs- en kwaliteitsverhouding en weten als geen ander om een goede service te leveren. Het vorige project zat nog steeds in mijn achterhoofd. Toen hebben wij namelijk met Snackmobiel samengewerkt. Dit was een prettige samenwerking en dit wilde ik dan ook graag koesteren. Om de mogelijkheden te bespreken heb ik een van de medewerkers van het bedrijf gesproken.

Contactimage002-300x200

Het contact met de medewerkers van het bedrijf verliep soepel. De medewerker denkt graag mee. Ook is hij op de hoogte van het vorige project. Dit maakte het gesprek natuurlijk extra prettig. Opgegeven moment waren wij al de data aan het bespreken voor mijn klant. Geweldig bedrijf! Wij kijken nu al uit naar de samenwerking. Ook hopen wij om in de toekomst weer met dit bedrijf samen te werken.