Rubber compensatoren

Rubber compensatorenRubber compensatoren kopen was iets wat ik tot voor kort eigenlijk nog nooit had gedaan. Toch was het wel echt nodig, want wij hadden dringend een nieuw onderdeel nodig. De luchtafvoer van onze machines ging de afgelopen periode al steeds slechter werken en daardoor ging de productie ook langzamer. Dat kost uiteindelijk gewoon geld, dus het moest zo snel mogelijk opgelost worden. Ik had eigenlijk geen flauw idee waar ik zoiets moest kopen, dus daarvoor ben ik op internet gaan zoeken. Hierbij kwam ik vrijwel direct uit bij Euro Manchetten. Daarover had ik via een collega al wel eens gehoord, maar ik wist niet precies wat zij mij allemaal te bieden hadden.

Onze ervaring met rubber compensatoren

Rubber compensatoren De rubber compensatoren die wij nu hebben, voelen van onwijs goede kwaliteit. Het plaatsen ging daardoor ook erg gemakkelijk. Dit heb ik niet zelf gedaan, maar heeft iemand van onze technische dienst voor mij opgepakt. Ik was blij dat hij dit deed, want zelf heb ik geen verstand van dat soort zaken. Mijn baas was vooral heel erg blij dat ik onder het budget ben gebleven. Er is zelf nog wel wat overgebleven, dus dit kunnen wij dan mooi weer gaan investeren in andere belangrijke zaken. De ervaring die wij met dit bedrijf hebben gehad, waren heel erg goed. Dit kwam voornamelijk doordat zij heel erg goed communiceren. Wij zijn continu op de hoogte geweest van ontwikkelingen rondom onze order. Daarover was ik best wel verbaasd, want normaal is het zo dat je helemaal niet hoort wanneer jij jouw bestelling kunt verwachten. De levering was erg snel, dus lang wachten hebben wij ook zeker niet hoeven te doen. Ik kan het iedere ondernemer aanraden om hier zijn aankopen te doen, want ik weet zeker dat zij jou ook heel erg goed kunnen helpen.