BHV cursus volgen
Zakelijk

Onze BHV cursus volgen!

Normaal gesproken zit ik er niet op te wachten om een geheel nieuw opleiding te gaan volgen. Ditmaal is het anders aangezien ik mijn BHV cursus volgen mag! Persoonlijk ben ik altijd erg nieuwsgierig om nieuwe dingen te gaan leren. Echter zit ik er niet op te wachten om hiervoor terug naar school te moeten. Bedrijfshulpverlening behalen is wat dat betreft erg belangrijk op iedere werkvloer. Op dit moment hebben wij dit nog niet waardoor ik aan mijn werkgever heb gevraagd of dat ik dit niet mag behalen. Mijn werkgever stemde hiermee in, ik moest dan nog wel een tweede collega bereid zien te vinden die met mij meegaat.

BHV cursus volgen

Online gezocht

Doordat ik al vrij snel een collega heb gevonden die met mij deze cursus wilt behalen ben ik online gaan zoeken. Het liefst wilde ik meerdere bedrijven vinden zodat ik deze met elkaar kan vergelijken. Al vrij snel ben ik op de website van veiligheids-trainingen.nl gekomen. Eerlijk gezegd heb ik ook niet meer verder gezocht aangezien zij door het gehele land de BHV cursus geven! De kosten welke zij hanteren lijken mij aan de voordelige kant. Uiteraard is het aan mijn werkgever of dat deze kosten binnen het budget vallen of niet.

BHV cursus volgen

Hier heb ik erg snel een goedkeuring voor gekregen om mijzelf én mijn collega aan te melden bij dit bedrijf. Het wordt wennen om weer te moeten leren. Al is het deze keer enorm van belang binnen de muren van ons bedrijf.