Non-verbale Communicatie training
kwaliteit

Non-verbale Communicatie training voor ons bedrijf was een must

Non-verbale Communicatie training is waarover dit bericht gaat. Omdat wij met ons bedrijf sterk zijn gegroeid is het van belang dat je hierin blijft verbeteren en meer gaar professionaliseren. Daarom is het van belang dat ons team goed wordt gecoacht om dit op de juiste wijze te kunnen realiseren. Omdat ik de taak op mij kreeg om op zoek te gaan naar een goede coach ben ik eens op het internet gaan kijken naar een goed adres hiervoor. Toen ik op de website van: consultancy-rotterdam.nl terecht kwam trof ik hier veel informatie aan wat mij deed besluiten om een afspraak te maken.

 

Non-verbale Communicatie training

Zelfs de collega’s waren enthousiast

Toen wij allen aan de Non-verbale Communicatie training deelnamen werd iedereen enthousiast. (Immers heb je hiermee al de helft gewonnen.) De manier van coachen wordt op een prettige manier uitgevoerd waardoor je bepaalde dingen anders gaat zien en dus ook gaat aanleren. Zeker wanneer wij met bezoekers van ons bedrijf in gesprek gaan, dan is het belangrijk dat wij zelfverzekerd en duidelijk overkomen. 

Zelfs in mijn privéleven merk ik dat ik bepaalde dingen anders doe. Hierdoor weet ik mij beter over te brengen als het gaat om communicatie. Voor elk bedrijf is het zeker een aanwinst om eens na te denken over deze manier van aanpak binnen het bedrijf. Neem daarom zelf eens een kijkje op deze website om te zien wat ik bedoel. Wij zijn inmiddels een tevreden klant!

 

Non-verbale Communicatie training

Non-verbale Communicatie training