Nieuwe zadelhoesjes als promotiemateriaal!

logo

Nieuwe zadelhoesjes als promotiemateriaal!

Tegenwoordig is het heel erg moeilijk om op te vallen. Je moet steeds creatiever worden als je de doelgroep wilt aanspreken. Het bedrijf waar ik werk was opzoek naar een leuke manier om een nieuwe dienst te promoten. De doelgroep waren studenten en dan voornamelijk die met de fiets gaan. We hebben heel goed gebrainstormd en zijn op een geweldige manier gekomen om deze dienst te promoten.

Zadelhoesjes?!

Het leek ons een goed idee om nieuwe zadelhoesjes te bedrukken en dan langs het station te gaan om deze op alle fietsen te doen. Op deze manier zouden we opvallen voor de persoon die met de fiets gaat en dan met name de student die de fiets pakt.

We moesten een bedrijf vinden die deze nieuwe zadelhoesjes kon leveren met opdruk. Ik ben daarom het internet opgegaan en ik kwam terecht bij Promoboer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in gepersonaliseerd promotiemateriaal.

Op de website boden ze ook de nieuwe zadelhoesjes met eigen opdruk aan. Ik heb gelijk de afmetingen doorgestuurd naar de afdelingen die de afbeelding van de promotie kon maken zodat ik deze kon opsturen voor een prijsopgave.

De afdeling stuurde mij de afbeelding terug met de actie in de vorm van een zadelhoesje. Ik heb contact gehad met het bedrijf of ze aan de hand van de afbeelding een prijsopgave konden maken.

Omdat we bij deze manier van promotie veel nieuwe zadelhoesjes nodig hadden hebben we het geluk gehad dat bij grote aantallen deze steeds goedkoper worden. Ik kreeg de prijsopgave opgestuurd en deze paste precies binnen het budget.

Voor de zekerheid heb ik nog contact gehad met het bedrijf om een datum af te spreken waneer deze klaar zouden zijn en geleverd konden worden. De communicatie verliep goed met het bedrijf en volgende week laten we een team langs stations gaan met de zadelhoesjes!