iphone7-120 In de winter ben ik samen met mijn moeder een dagje naar Amsterdam geweest. We deden dit omdat we het gezellig vonden om in de winter naar Amsterdam te gaan. Vooral omdat de grachten dan mooi verlicht zijn en omdat er dan sneeuw ligt. In het centrum van Amsterdam hebben we ook nog wat gewinkeld, naast dat we in een gezellig restaurantje  en cafeetje hebben gegeten en gedronken. De winkelstraten van Amsterdam waren erg druk maar dat vonden wij aan de ene kant ook weer gezellig. In Amsterdam heb ik die dag ook nog een nieuwe telefoon gekocht. Ik kreeg deze van mijn moeder als verrassing voor mijn verjaardag.

 

Mooie telefoon helaas te snel stuk

Het ging om een Samsung s7 Edge. Een prachtige telefoon waarvan het scherm mooi overloopt in het montuur. Ik was de eerste weken erg zuinig met de telefoon. Maar toch ging er na een paar weken iets mis… Zo liet ik de telefoon keihard van de trap afvallen toen ik naar beneden wilde lopen. Hij ontglipte gewoon uit mijn handen. Met als gevolg dat het scherm van de telefoon volledig stuk was. Overal zaten namelijk barsten en deukjes. Ik vond het beeld van de stukke telefoon niet leuk om te zien dus ik besloot hem snel te laten maken. Gelukkig was ik wel verzekerd.

iphonese-800x686

Half uurtje reparatietijd

De telefoon heb ik vervolgens laten maken bij Samsung reparatie Den Haag. Ik liep daar gewoon naar binnen en toen ik dat deed werd ik zeer vriendelijk ontvangen door de medewerkers van de zaak. De medewerkers van Samsung reparatie zagen al gelijk wat het probleem was en daarom gingen ze ook gelijk ermee aan de slag. Na een half uurtje was het scherm alweer gereed en kreeg ik de telefoon weer in mijn handen gedrukt. Ik ben erg tevreden met de reparatie van Samsung reparatie Den Haag.