Vidaphone

Schade aan je telefoon. Iedereen heeft het wel eens. Zo had ik het ook al jaren. Steeds weer als ik een nieuwe telefoon kreeg van mijn ouders, zat er na een korte periode alweer een krasje op of een deukje in. Ik werd er gek van want uiteindelijk werd dat steeds de reden dat ik een nieuwe telefoon ging kopen. Wel kwam ik erachter dat ik de krasjes en deukjes op een of andere manier toch een beetje kon voorkomen. Namelijk door mijn telefoon meer te beschermen. Zo zag ik laatst allemaal beschermaccessoires in een telefoonzaak in Arnhem. Ik wist niet meer waar de winkel nou precies zat, dus ik ging ernaar opzoek.

Vidaphone

Flink wat zoekopdrachten verricht

Zo zocht ik het hele internet af naar de naam van die telefoonzaak. Uiteindelijk, toen ik al 10 zoektermen had ingevoerd, kwam ik uit bij de zaak die ik zocht. Het was de zaak ‘’VidaPhone’’ waar ik de hoesjes en andere accessoires zag liggen in de etalage. Ik noteerde meteen het adres van Vidaphone en wilde die dag nog een bezoekje brengen. Uiteindelijk is het er die dag niet van gekomen en ben ik een paar dagen later gegaan toen ik wel vrije tijd had.

Vidaphone

Veel veiliger gevoel

In de zaak Vidaphone zag ik enorm veel hoesjes hangen. Ik moest natuurlijk wel het juiste hoesje hebben. Na heel eventjes zoeken en wat hulp van de medewerker, vonden we het hoesje. Ook zag ik nog screenpotectors hangen, waar ik er ook eentje van meenam. Ik rekende het af en keerde huiswaarts. Met een veilig gevoel kon ik weer gebruik maken van mijn telefoon. Ik wist zeker dat er veel minder snel iets mee zou gebeuren. En als er toch iets mee gebeurt, kan ik altijd bij Vidaphone aankloppen waar ze naast accessoires verkopen ook reparaties aanbieden.