veiligheid

Minder veiligheidsrisico’s met G4S Safety Solutions

G4S Safety Solutions beschikt over de specialistische mensen en de kennis om de veiligheidsrisico’s in elk bedrijf te reduceren tot een aanvaardbaar niveau. Dat kan op twee manieren: door de inzet van personeel van G4S in jouw eigen bedrijf, en door de adviseurs van G4S in te huren. Als je bedrijf voldoende kennis van veiligheidsissues in huis heeft kun je bij G4S Safety Solutions terecht voor gespecialiseerde producten. In de webshop zijn talloze artikelen te koop op het gebied van gasdetectie, adembescherming en valbeveiliging. Maar ook een handboek bedrijfshulpverlener of apparaten om de veiligheid van de gasmaskers voor je medewerkers te testen kun je hier vinden.

G4S Safety Solutions als adviseur

De regels rondom veiligheid in je bedrijf zijn complex. Je moet aan allerlei eisen voldoen. Dat is niet voor niets, want door de regels voorkom je dat er ernstige veiligheidsrisico’s ontstaan. Maar het is wel erg ingewikkeld om van de regelgeving op de hoogte te blijven. Dat is wel nodig als je aan de wet wilt voldoen. Als er binnen je bedrijf niet voldoende capaciteit is kun je de verantwoordelijkheid voor de veiligheid in je bedrijf uitbesteden aan G4S Safety Solutions. Zij kunnen voor jou alle benodigde preventiemaatregelen nemen. Zoals een risicoanalyse maken, V&G-plan stellen, nood- en interventieplan maken en een evacuatieplan opstellen.

Veiligheidscultuur

Veiligheid heeft alles te maken met de manier waarop jouw personeel zich gedraagt, ofwel de veiligheidscultuur in je bedrijf. G4S Safety Solutions heeft daar veel ervaring mee. De experts geven advies en begeleiden je bij het herinrichten van de veiligheidscultuur in je bedrijf. Er zijn speciale trajecten om de veiligheid van apparatuur, zoals maskers, te testen. G4S kan ook assisteren bij het opzetten van veiligheidsdossiers en –beheerssystemen. G4S heeft ook specialisten die de veiligheid bij grote industriële projecten bewaken.