led wall huren
Uncategorized

LED wall huren erg handig om indruk te maken

Met een LED wall huren kun je een boodschap tonen aan een groot publiek. De tegels zijn in iedere gewenste opstelling te bouwen en onze kwaliteit staat voorop. Met de LED wall voorzie je een groot publiek, van een erg scherp beeld. Zo kun je dus een goede indruk maken tijdens een beurs of event. De LED walls die wij hebben zijn van A-merken afkomstig  en voor zakelijk gebruik beschikbaar. Wij leveren de complete installatie van jouw gehuurde LED wall inclusief alle benodigde hardware, besturingsapparatuur, opbouw, afbouw en transport.

De LED tegels zijn geschikt voor presentaties tijdens bijvoorbeeld projecten, vergaderingen, beurzen, seminars en congressen. Als deze LED tegels zijn erg professioneel uitgevoerd en geschikt voor iedere toepassing. Een LED wall is ook geschikt voor buiten. Het kan tegen verschillenden weertyes en het kan zelfs tegen regen. Ook heeft het goed beeld in het zonlicht, het scherm blijft altijd goed zichtbaar. Doordat het beeld zonder naden is straal je toch wat luxe uit.

led wal gan huren

Verschillende types van LED wall huren

De: LT Series 2.5mm Indoor LED Tegel worden verhuurt. Deze is geschikt voor de modulaire standbouw systemen zoals (BeMatrix en Aluvision) en passend voor houtbouw of stand-alone kader constructions.

De andere die wij verhuren is de Unilumin 2.5mm Indoor LED. Deze tegel voegt een extra dimensie toe aan jouw evenement. Er ontstaat zo een visuele ervaring met een echte beleving. De afmetingen zijn geschikt voor de houtbouw. Ze hebben een flexibele verhouding, waardoor er veel verschillende maten beschikbaar zijn. Je kunt de LED walls voor aan je wand maar ook als display, plafond of vloer alles is mogelijk.