tafels en stoelen horeca
Zakelijk

Kun je beter nieuwe of tweedehands horeca stoelen en tafels kopen?

Je bent net gestart als horecaondernemer en nu is het tijd om je horecazaak in te richten. Je bent op zoek naar tafels en stoelen horeca. Maar kun je nu eigenlijk beter voor nieuwe of tweedehands horeca stoelen en tafels kiezen? In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Prijs

tafels en stoelen horeca

Als we voor tweedehands kiezen, doen we dit eigenlijk vrijwel altijd vanwege de lagere prijs. Zeker als nieuwe horecaondernemer wil je waarschijnlijk niet te veel geld uitgeven, want je hebt al veel kosten. Daarom kan het ideaal zijn om te kiezen voor tweedehands horeca stoelen en tafels.

Kwaliteit

Je zou misschien denken dat nieuwe horeca stoelen en tafels van hogere kwaliteit zijn, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. De kwaliteit van tweedehands horeca stoelen en tafels kan heel goed zijn, als ze nog in goede staat zijn. Soms zijn ze nog maar weinig gebruikt en gaan ze dus vrijwel net zolang mee. Aangezien je al op de prijs bespaart met tweedehands meubelen, kun je wellicht voor iets betere merken kiezen. Dan kies je juist voor betere kwaliteit.

tafels en stoelen horeca

Wel is het belangrijk om er bij tweedehands horeca stoelen en tafels altijd op te letten of ze nog in goede staat zijn. Controleer de meubels daarom goed op eventuele beschadigingen en mankementen. Je kunt ze ook het beste aanschaffen bij een winkel of webshop, want dan geldt er soms nog garantie op.