Logo Telgefixt
Zakelijk

Je iPhone repareren Delft

Telgefixt is een bedrijf waar jij je iPhone repareren Delft wil doen. Ze hebben veel ervaring en ze zijn goed in hun werk. Ze hebben je telefoon al binnen een uurtje gemaakt. Dit kunnen ze doen door de vele ervaring in het maken van vele toestellen. Ze houden van een transparante werkwijze. Ze geven je een duidelijk opmaak van de prijs die je betaalt en je  kan zien hoe de monteur je telefoon repareert. Je weet zo dat ze niks geks doen en je telefoon alleen maken zoals deze hoort te zijn. De merken die ze allemaal maken zijn Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Motorola, Sony en LG. Naast telefoons maken ze ook tablets. 

iPhone reparatie

Tablet reparatie

Niet alleen telefoons maken ze, ook tablets. De tablets die ze maken zijn de tablets uit de afgelopen 5 jaar van Apple en Samsung. Voor tablets tellen dezelfde regels als voor de telefoons. Ze maken hem ook binnen een uur. Dit doen ze ook met alleen originele onderdelen. De mogelijkheden zijn wel anders. Ze kunnen het oplaadpunt vervangen. Ook kunnen ze buttons en het scherm vervangen. 

Erg vriendelijk personeel

Het personeel van Telgefixt is erg klantvriendelijk. Ze werken snel en ze weten veel over de telefoons. Je kan dus altijd terecht met je vragen bij het personeel. Ze hebben veel plezier in hun werk en daarom kunnen ze jou ook een goede ervaring geven. Dit merken de klanten die je voorgingen. Ze hebben dit ook verwerkt in hun reviews.