samsung-galaxy-s7-edge-g935-black Een boek lezen op je IPad? Wie vind dat nou niet fijn? Ik wel en daarom kocht ik een IPad nadat ik een boek had gelezen op de tablet van mijn vader. Ik was erg onder de indruk van het lezen van een boek op een IPad. Ik vond het vooral erg handig en je hoefde niet steeds een pagina om te slaan. Ook hoefde ik niet speciaal een lampje aan te doen om de letters te kunnen lezen. Ik koos er daarom voor om opzoek te gaan naar een IPad.

Stootte de koffie om

Voor de IPad ben ik naar de Mediamarkt gegaan. Hier vond ik een hele mooie IPad voor een mooie prijs. Ik kocht hem en nam er ook gelijk een hoes bij. De eerste weken heb ik oprecht genoten van de IPad. Zo had ik er al een paar boeken op gedownload en een krantenapp. Alleen ging het vorige week mis. Ik stootte zo de koffie over de IPad heen. Met als gevolg dat de IPad niet meer werkte.

IPad reparatie Delft redder in noodsamsung-galaxy-s7-edge-g935-blue

Toen de IPad helemaal onder koffie zat, wist ik geen raad hoe snel ik een doek moest halen. Ik maakte de tablet droog en legde hem ook meteen in een bak met rijst. De volgende ochtend probeerde ik de IPad aan te zetten maar helaas zonder succes; hij werkte alsnog niet. Daarom bracht ik een bezoekje aan IPad reparatie Delft. Bij IPad reparatie Delft hebben ze vervolgens mijn IPad succesvol laten repareren tegen de waterschade die die had. Ik bedank IPad reparatie Delft voor het herstellen van de IPad.