Als verbruiker van gas ben je vaak afhankelijk van de stijgende of dalende gasprijs. Dit kan als ondernemer erg nadelig zijn als je op de kleintjes wilt letten. Bovendien heb je nooit duidelijkheid over je uitgaven per termijn. Gazprom speelt hierop in door grootverbruikers speciale gasplannen aan te bieden waarmee zij veel kunnen besparen op hun kosten van grootverbruik gas.

 

Ben ik een grootverbruiker?

Om te weten of je in aanmerking komt voor de plannen van Gazprom Energy is het belangrijk om te weten of je voor de wet een grootverbruiker bent. Dit ben je als je een aansluiting hebt van groter dan G25. Ook moet je doorlaatwaarden van 40 kubieke meter gas per uur of meer hebben.

 

Geen prijsschommelingen meer dankzij Gas Zeker

Val je in de categorie grootverbruiker en wil je geen last meer hebben van prijsschommelingen? Dan heeft Gazprom Energy voor jou het plan ‘Gas Zeker’. Met dit product betaal jij altijd dezelfde prijs voor jouw gasverbruik. Zo heb je nooit meer last van onaangename verrassingen, zelfs als de gasprijzen stijgen.

 

Altijd een actuele prijs met Gas Flexibel

Is het belangrijker voor je om niet meer te betalen voor je gas dan noodzakelijk? Dan is Gas Flexibel wellicht iets voor jou. Met dit plan profiteer je juist van de wisselende gasprijzen omdat jouw prijs mee daalt als de prijs om laag gaat. Ook kun je ervoor kiezen om de prijs dan weer voor een bepaalde periode vast te zetten, zo kun je nog meer profiteren van de scherpere prijzen.

 

Een offerte voor grootverbruik gas

Ben een grootverbruiker van gas en wil je weten of je kunt besparen op je rekening? Dan kun je contact opnemen met Gazprom Energy. Zij zullen jou voorzien van een passend aanbod en wie weet bespaar jij dan binnenkort ook op je gasrekening.