Een half jaar geleden heb ik een nieuwe telefoon gekocht. Mijn keuze viel deze keer op een IPhone in plaats van een Samsung omdat ik wel is een keer met een ander besturingssysteem wilde werken. Ik ging voor de IPhone 6s om precies te zijn. Een mooie telefoon met veel functies. Zo ook de home-button. Deze knop kun je gebruiken als een soort toegangscode want als je je telefoon wilt ontgrendelen kan dit door je vinger er op te drukken. De telefoon maakt dan als het ware een ‘’vingerscan’’. Natuurlijk kun je ook gewoon met een normale toegangscode je telefoon ontgrendelen. Ik persoonlijk vond de vingerscan wel fijn.

Jorphone

Homeknop werkte niet meer

 

Vorige week mankeerde er na een half jaar iets aan mijn telefoon. De homeknop werkte niet meer en dat vond ik erg vervelend. Zo kon ik niet meer na het menu gaan en kon ik mijn telefoon niet ontgrendelen met de homeknop. Ik wilde het hoe dan ook laten maken. Ik ben daarom samen met mijn broer opzoek gegaan naar de juiste telefoonzaak. We deden dit in het centrum van Purmerend.

Jorphone

Binnen een half uur klaar

In het centrum van Purmerend zagen we na een half uur te hebben gewandeld een goede telefoonzaak voorbij gekomen, namelijk IPhone reparatie. De telefoonzaak oogde erg professioneel. We stapte naar binnen en werden gelijk verwelkomd. Bij IPhone reparatie vertelde ik het probleem en de medewerkers wisten gelijk welke reparatie er moest gaan plaatsvinden. De homeknop was uiteindelijk na een half uurtje alweer vervangen en zo kon ik eindelijk weer normaal gebruik maken van mijn telefoon. Ik vond de service van IPhone reparatie erg aangenaam.