Promotie

Elk jaar met kerst hebben we met de familie een speciale bijeenkomst. Eerst gewoon een kerstdiner, net zoals vele andere families, maar naderhand hebben we ook een soort surprise-avond. Op deze avond geven we elkaar allemaal cadeaus. Dit jaar had ik mijn Oom als lootje getrokken. De bedoeling was dus dat ik voor mijn oom een leuk cadeau zou zoeken met een prijskaartje van 15 euro. Omdat ik mijn oom niet heel vaak zie was het wel eventjes moeilijk om een geschikt cadeau te vinden voor hem. Maar toen ik mijn moeder om advies vroeg, vertelde zij dat ik maar eens een kijkje moest nemen op promotie.nl. Hier zou ik volgens haar 100% slagen. Vooral omdat mijn moeder ook vertelde dat mijn oom vroeger in een slijterij heeft gewerkt voor een lange tijd.

flow-karaf-met-koelstick

De prijs klopte meteen

Ik wist dus waar ik het cadeau moest gaan kopen en dat het cadeau dus iets te maken moest hebben met drank. Toen ik op https://www.promotie.nl/kerstpakketten-eindejaar/eindejaarsgeschenken/ keek voor eindejaarsgeschenken zag ik meteen dat er heel veel drank gerelateerde cadeau’s werden aangeboden. Ik koos daarom voor een mooie wijnkoeler. De prijs klopte ook meteen dus dat was mooi meegepakt. Ik hoefde zelf dus ook niet meer bij te lappen.

flow-sommeliersmes

 

Meerdere eindejaarsgeschenken besteld op dezelfde site
Ik bestelde het cadeau en dacht meteen ook na over een leuk tekstje dat ik bij eindejaarsgeschenken zou kunnen bijvoegen. Toen ik het tekstje had gemaakt was het alleen nog maar wachten op het cadeau. Het cadeau was al na een paar dagen gearriveerd. Ik pakte het cadeau meteen mooi in en voegde gelijk de tekst toe. Op de kerstavond werd mijn oom erg gelukkig en bedankte hij me. Ik kreeg trouwens ook een leuk cadeautje, namelijk een mooie en luxe broodtrommel. Gek genoeg waren er net zoals de broodtrommel ook meer eindejaargeschenken besteld op de bovenstaande website.