Incasso
financieel

Een no cure no pay incassobureau ingeschakeld

Iets waar ik onwijs van kan balen is dat mijn klanten niet de rekeningen op tijd betalen. Sterker nog, ik moet er zelfs achterheen wil ik enigszins iets qua betaling zien. Hier baal ik onwijs van waardoor ik ben gaan zoeken naar een no cure no pay incassobureau. Nu dat ik het erg belangrijk vind dat het op basis van no cure no pay zou verlopen ben ik gaan zoeken. Dit heb ik online gedaan waardoor ik terecht ben gekomen op de website van Bill incasso. Hier is het namelijk mogelijk om op basis van no cure no pay een incasso in te dienen. Dit resulteert in het feit dat ikzelf pas hoef te betalen zodra mijn factuur ook is betaald.

Incasso

Deze service van Bill incasso bestaat uit:

  • Werkt niet met abonnementen;
  • Heeft gratis incassostickers;
  • Verstuurt gratis uw laatste herinneringen (pre incasso);
  • Berekend geen dossierkosten bij aanlevering incasso opdracht;
  • Heeft online inzage via online portal;
  • Is lid van de NVI en houder Incasso Keurmerk;
  • Werkt op basis van No Cure No Pay;

Het is uiteraard te begrijpen dat het incasseren van een incasso zoveel mogelijk uitstelt. Begrijpelijk, het gaat hier immers wel om een klant welke aangespoord moet worden tot een betaling. Door hiervoor een no cure no pay incassobureau in te schakelen is deze zorg vast en zeker minder. Bill incasso is dan maar al te graag u van dienst om ervoor te zorgen dat de factuur wordt voldaan.

Incasso