opleiding

Zoals jullie vast al wel weten, werk ik al een aantal jaar in hetzelfde bedrijf. Als een soort assistent van de baas regel ik allerlei zaken en daar beleef ik veel plezier aan. Daarnaast verdien ik ook prima en nu kan ik zelfs de opleiding receptioniste gaan doen op kosten van het bedrijf. Het bedrijf wil mij graag namelijk op meerdere manieren inzetten en daarom is de opleiding receptioniste op mijn pad gekomen. Als ik die opleiding naast mijn baan afrond, kan ik meer verdienen omdat ik meer kwaliteiten heb. Tevens kan ik dan ook meer uren maken en zodoende verdien ik sowieso meer! In mijn sector is het salaris niet erg hoog, dat kun je je voorstellen. Maar ik kan ervan rond komen en dat is prima. Toch is meer verdienen bijna altijd een positieve wending. Wanneer dat gebeurt kan ik bijvoorbeeld vaker of langer op vakantie, of eindelijk eens een goede auto kopen! Daar kijk ik wel erg naar uit.
opleiding

Leren en werken

Niet elk bedrijf biedt de mogelijkheid aan zijn werknemers om ook nog te leren naast het werken. Veel mensen staan daar ook niet voor open omdat het werken alleen al erg druk is. Ik had het geluk dat ik nog niet fulltime werkte en mijn baas de kosten van een opleiding op zich wilde nemen. Voor mij is dit ideaal! Wie van jullie heeft ook dit soort kansen? Of dit soort kansen gehad? Misschien heb jij daar wel je huidige werkgever op geselecteerd? Ik ben benieuwd naar jullie mening en ervaring.

 

opleiding