Mijn aangifte moeten weer gedaan worden en dit geeft mij ieder jaar weer veel stress. Daarom ben ik opzoek gegaan op het internet naar belastingconsulent Amsterdam. Zo kwam ik op de website van Smit van Eck Administratiekantoor terecht. Dit bedrijf heeft al meer dan tien jaar ervaring en leek voor mij een goede en betrouwbare onderneming om mijn aangifte uit handen te geven. Hierdoor maakte ik een afspraak met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker kwam bij mij thuis en vroeg al mijn papieren. Gelukkig had ik alles al klaar gelegd en kon deze medewerker meteen aan de slag.

belastingconsulent Amsterdam

Zonder deze onderneming had ik het niet gered

Doordat de belastingconsulent nabij Amsterdam, van het bedrijf Smit van Eck Administratiekantoor, mijn aangifte heeft gedaan. Had ik een stuk minder stress en kreeg ik een aardig bedrag terug. Zo weet de medewerker van dit bedrijf veel wat ik kon opgeven aan de belasting wat ik eerder niet wist. Nu ik zo enthousiast ben over deze onderneming heb ik besloten dat zij nu ook mijn administratie mogen bijhouden. Zo houdt ik mij veel meer bezig met mijn eigen bedrijf en houdt ik ook meer vrije-tijd over voor mijn gezin. Daarom raad ik deze onderneming iedereen aan.