dozen op maat

dozen op maat Dozen op maat had ik tot voor kort nog helemaal nooit gekocht, dus ik wist eigenlijk ook niet waar ik moest beginnen met zoeken. Al sinds ik een jaar of 3 ben, houd ik er enorm van om te knutselen. Zo is mijn eigen bedrijfje nu ook ontstaan. Ik was altijd al bezig met haken en steeds meer mensen vroegen mij om iets voor hen te maken. Op een gegeven moment gaf iemand me de tip om deze dingen ook te gaan verkopen. Als mensen uit mijn omgeving het leuk vonden, zouden er vast nog veel meer geïnteresseerden zijn volgens hem. De website heb ik laten maken door mijn zoon, want die heeft hier een stuk meer verstand van dan ik heb. Al snel stroomden de bestellingen binnen en ben ik aan de slag gegaan. Voor het verzenden gebruikte ik in die tijd nog verpakkingen uit de supermarkt. Dat staat natuurlijk niet zo professioneel, dus dat was de reden dat ik op zoek ben gegaan naar een andere manier van verpakken. 

De mooiste dozen op maat

dozen op maatToen ik op internet ging zoeken naar dozen op maat kwam ik al snel uit in de webshop genaamd Dozenstampers. Hier leken de mogelijkheden eindeloos en daarom moest ik ook echt even goed uitzoeken wat ik nodig had. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een formaat waar alles precies in zou passen. Nu hoef ik mij nooit meer zorgen maken over het versturen van mijn producten. De prijzen zijn heel erg schappelijk en daarom ook echt aan te raden voor startende ondernemers. Mocht jij meer willen weten over alles wat zij jou te bieden hebben, neem dan zeker een kijkje in deze online winkel. Als je vragen hebt, kun jij natuurlijk ook altijd even bellen. Ik ben in ieder geval onwijs tevreden over hun service en kan het aan iedereen aanraden!