Logo-Shiraz
Zakelijk

De beste artikelen van Giroflex

Ben je op zoek naar de beste kwaliteit stoelen van het merk Giroflex. Dan ben je bij Shiraz zeker aan het juiste adres. Bij Shiraz hebben ze vele artikelen van Giroflex. Giroflex is een bedrijf die experts zijn in het maken van stoelen. Ze doen al meer dan 140 jaar mee in de wereld van de stoel. Ze lopen al jaren voor op de technologie. Ze hebben de eerste draaistoel gemaakt en hier zijn ze erg trots op. Shiraz is erg blij met de stoelen van Giroflex in hun collectie. Dus ben je op zoek naar hoge kwaliteit stoelen? Dan is Shiraz de plek die je zoekt.

Een erg mooie showroom

Shiraz heeft een mooie showroom in het centrum van Dordrecht. In de showroom vind je een groot deel van de artikelen die ze verkopen. Het personeel in de winkel kan je goed helpen bij het vinden van de artikelen die in jouw huis passen. Ze hebben hier een goed oog voor. Dit komt omdat dit personeel veel ervaring heeft en al meerdere projecten heeft voltooid. Ze kunnen erg namelijk ook voor zorgen dat je kantoor volledig wordt omgetoverd tot een design kantoor waar je iedere dag van de week wel zou willen zitten.

kantoormeubilair

Zelf samenstellen

Op de website van Shiraz kan je ook je eigen vergadertafel of receptiebalie zelf ontwerpen. Dit doe je door een vorm te kiezen, vervolgens het materiaal en de kleur te kiezen. Dan de poten en klaar.