Wil je een boek laten drukken? Nee, je hoeft er geen miljoenen voor te zijn alhoewel dit vroeger wel zo was en je hebt ook geen uitgever nodig. Om een gepubliceerde schrijver te worden heb je enkel honderd euro nodig en een goed verhaal.

Hoe doe je het?

Een boek laten drukken gaat heel makkelijk. Je schrijft eerst natuurlijk het boek en daarna zet je het in een Word bestand. Je gaat vervolgens naar de website van de uitgever. Eenmaal op de website van de uitgever kies je voor boek laten drukken. Je upload vervolgens het Word bestand naar de website. Daarna kun je de indeling zien en aanpassen. Als je tevreden bent kun je verder gaan met de kaft uitkiezen.

Je hebt de keuze uit een harde of zachte kaft. De zachte kaft is wel wat goedkoper en hier kiezen de meeste voor bij hun eerste keer boek laten drukken.

Betalen

Als je boek klaar is kun je het in de winkelmand plaatsen. Je drukt daarna op afrekenen. Je moet vervolgens je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres invullen. Als je dit hebt gedaan kun je gaan betalen. Na het betalen word de boek binnen een week bezorgd en ben je door boek laten drukken een echte schrijver geworden. Zo makkelijk is het.