logo-holland-warmte

cv-ketel-warmteOp een zondagmorgen kwam ik erachter dat onze ketel vervangen moest worden. Nu wilde ik een verstandige keuze maken, omdat CV ketels nogal duur zijn. Van vrienden en familie kreeg ik te horen dat Holland Warmte ons wel eens zou kunnen helpen met een goede ketel. Om meer informatie over dit bedrijf op te doen, heb ik besloten het internet op te gaan. Zo kan ik de diensten van het bedrijf kijken en zie ik ook direct of zij aan mijn voorwaarden voldoen.

Internet

cv-ketel-hollandDe website van de ketel leverancier was gauw te vinden. Je zag meteen dat de website er professioneel uit ziet. Dit wekte veel vertrouwen bij mij op. Zij hebben ketels die tot een garantie hebben tot wel dertien jaar. Dit was dan ook absoluut geschikt, omdat ik in het verleden wat problemen had met de ketel. Hierdoor moest vaak de monteur komen en kostte dit mij handen vol met geld. Dit wilde ik niet meer. Bij Holland Warmte heb ik het gevoel gekregen dat ik goed zit. De mensen die er werken zijn zeer ervaren en weten als geen ander hoe je met bepaalde ketels om moet gaan. Toch had ik nog wat overige vragen over de diensten van het bedrijf.

Contact

De telefoon werd vriendelijk door een van de medewerkers van het bedrijf opgenomen. Mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord. Voordat ik het wist hadden we al een afspraak ingepland voor de volgende week. Geweldig bedrijf!