Kerstpakket

Een kerstpakket is tegenwoordig niet alleen meer een pakket waar eten en drinken in zit, vandaag de dag zijn er vele pakketten met verschillende thema’s. Voor iedereen is er wel een geschikt pakket te vinden op kerstpakkettenexpress.nl, maar ook voor je relaties zijn er vele pakketten beschikbaar met ieder een eigen inhoud. Bij het pakket voor bijvoorbeeld personeel is rekening gehouden met het hele gezin, dus ook met eventuele kinderen en niet alleen gericht op degene die het krijgt. 

Kerstpakket

Speciale pakketten

Een kerstpakket hoeft natuurlijk niet alleen te bestaan uit eten en drinken, wat dacht je van een echt rituals pakket voor je medewerkers. Het pakket zorgt ervoor dat je de medewerkers iets geeft waar zij een hoop rust en plezier mee beleven. Heerlijke geuren en middelen om het in en uitwendige van het lichaam lekker te verzorgen en te verwennen. Tradities uit Azië die je personeel tijdens de kerstdagen mee kennis kunnen maken, persoonlijker en mooier kan een pakket bijna niet zijn.

Kerstpakket

Stel je eigen pakket samen

Vind je het leuk om een uniek kerstpakket te geven aan je medewerkers en relaties dan stel je zelf een pakket samen. In de stijl van je bedrijf wordt er een webshop gemaakt, waaruit de medewerkers zelf hun geschenken kunnen kiezen. Er is niet alleen eten en drinken beschikbaar, maar ook boeken, belevenissen, gadgets, goede doelen en geschenken. Dit is het ideale geschenk voor je medewerkers, zo kan iedereen zijn eigen pakket samenstellen binnen een eigen online omgeving. Flexibel, leuk en altijd producten die iemand wenst.