Misschien heb je er wel eens van gehoord? Beton cire. Het wordt veel gebruikt in badkamers. Je kan de badkamer er een strakke look meegeven door de mooie uitstraling. Bovendien is het ook nog eens super hygiënisch omdat de beton cire naadloos wordt aangebracht op de badkamerwanden. De schoonhouden van beton cire is dan ook heel makkelijk te doen. Dit is dan ook gelijk één van de grootste voordelen van beton cire. Maar kan alleen in de badkamer beton cire gebruikt worden of zien we beton cire ook op andere plekken in het huis terug?

Ook keukens

Ook in keukens wordt regelmatig gebruik gemaakt van beton cire. De beton cire, die in een breed kleurenpalet verkrijgbaar is, zorgt voor een stijlvolle look. Het wordt bijvoorbeeld wordt gebruikt voor aanrechten, achterwanden of als spatwand. Het voordeel van beton cire in de keuken is dat het materiaal erg slijtvast, waterbestendig, hygiënisch en naadloos is. Het materiaal zorgt ook in de keuken voor een erg mooie look. Beton cire is bovendien veel goedkoper dan echt beton. Deze redenen zorgen er voor dat beton cire niet alleen in de badkamer beton cire veelvuldig gebruikt wordt maar ook in de keuken.

Alle kanten mee op

Er wordt niet alleen in de keuken en de badkamer beton cire gebruikt. Er zijn tal van opties voor het gebruiken van beton cire. Je kan beton cire bijvoorbeeld ook gebruiken voor trappen, vloeren, wanden, openhaarden garages, woon- en slaapkamers of voor showrooms. Daarnaast is beton cire ook nog eens buitenshuis te gebruiken. Beton cire heeft van zichzelf een goede hechting en daarom kan het op iedere ondergrond worden aangebracht.

Beton cire is dus een uniek en makkelijk materiaal wat goed te onderhouden is. Het heeft een stijlvolle look en bovendien kan je er dus alle kanten mee op omdat het op iedere ondergrond kan worden aangebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *