Aan de slag als advocaat stagiaire

juridisch

Aan de slag als advocaat stagiaire

juridischNieuwe roeping

Een nieuwe roeping is gevonden! Sinds een paar weken ben ik gaan werken als advocaat stagiaire. In eerste instantie dacht ik niet dat ik op juridisch gebied al kon gaan werken, omdat mijn opleiding natuurlijk nog niet is afgerond. Al snel kwam ik erachter dat ik hier geen gelijk in had. Op een website kwam ik namelijk veelvuldig juridische vacatures tegen. Daar stond ook de vacature voor advocaat stagiaire bij, waar ik veel interesse in had. Toen ik een uitleg had gekregen van de functie, bleek dat compleet bij mij en mijn kennis aan te sluiten. Ik kon een prima salaris verdienen en daarnaast ook gewoon mijn opleiding afronden. Het was de ideale gelegenheid en een nieuwe roeping kon gaan starten.

juridisch

Leuke uitdaging

Het werk van een advocaat vind ik sowieso al erg leuk. Ik weet dat ik nog een jaar of twee aan de slag moet met mijn opleiding voordat ik echt als advocaat aan de bak kan komen. Nu ik als stagiair van een advocaat kan beginnen, heb ik weer een nieuwe uitdaging die mij ook goed voorbereid op de toekomst!

Het is erg fijn zo snel aan het werk te kunnen gaan en ik werk nu met veel intelligente en inspirerende mensen in het juiste vakgebied. Dit was een buitenkansje! Dat gun ik jullie natuurlijk ook en daarom raad ik jullie, met dezelfde interesses en achtergrond aan ook eens te kijken op advocatenjuristen.nl – daar vind jij vast meer van dit soort vacatures! Veel succes!